Bi-tjänster

Stadskupan erbjuder företag en unik möjlighet att engagera sig i hållbarhetsarbete genom att hyra bisamhällen, vilket främjar biologisk mångfald och en hållbar närmiljö.

Foto av: Lotta Sultan

Sökordsfokuserad rubrik

Bidra till en mer hållbar närmiljö

I dagens värld letar företag inte bara efter sätt att göra affärer, utan även efter sätt att göra skillnad. Med Stadskupan får ditt företag en unik chans att göra båda.

Genom att hyra bisamhällen från oss blir ditt företag inte bara en förespråkare för biologisk mångfald och en hållbar närmiljö, utan ni får också konkreta bevis på ert engagemang: er egen lokalproducerade honung med smak av ert närområde. En söt påminnelse om ert bidrag till en bättre värld.

Uppnå miljöcertifieringar som LEED och BREEAM

Våra dedikerade och professionella biodlare sköter om bina med djupaste omsorg, vilket garanterar att de trivs och frodas. Genom att vara en del av detta initiativ kan ditt företag även uppnå prestigefyllda miljöcertifieringar som LEED och BREEAM för era byggnader.

Varje burk honung är inte bara en produkt – det är ett löfte, en vision och ett steg mot en grönare framtid. Delta i vår resa mot att bygga broar mellan näringsliv och biologisk mångfald. Låt oss tillsammans visa vägen!

Är du intresserad av att veta mer?

Stadskupan erbjuder ditt företag en unik möjlighet att bi-dra positivt.

Egen lokalproducerad honung

Ni får inte bara möjligheten att visa upp ert engagemang för miljön, utan också konkreta bevis i form av er egen honung, som är en söt symbol för ert bidrag till en bättre värld.

Professionell skötsel

Våra erfarna biodlare tar hand om bina med största omsorg, vilket säkerställer deras välmående och produktivitet. Låt oss fokusera på bina så att du kan fokusera på annat.

Miljöcertifieringar

Deltagande i vårt initiativ kan hjälpa ert företag att uppnå uppskattade miljöcertifieringar som LEED och BREEAM för era byggnader.

Mer än en produkt

Varje burk honung från Stadskupan representerar ett löfte om en grönare framtid och är ett steg mot att förena näringslivet med naturen.

Redo att lansera ditt hållbara biprogram?

Välkommen att kontakta oss för att utforska hur ert företag kan bidra till biologisk mångfald.